Saturday, March 22, 2014

kelebek havlu oyası

Merhaba degerli site ziyaretcilerimiz. Simdiki yazimiz kelebek havlu oyası.


En Güzel Havlu Kenarı Örnekleri



Evde kullandığımız renk renk havluların kenarlarında el işi motifler olmazsa  olmaz diyorsanız sizdehavlu kenarı örnekleri ile havlularınızın kenarını süsleyebilirsiniz.



Günlük hayatta evimizde sürekli kullanırız havluları ve havluya elimizi silerken onda bir güzellik ararız. Havluların güzelliğini de ortaya çıkaran hiç kuşkusuz havlunun kalitesinden ziyade kenarındaki el işi havlu kenarı örneğidir. Havlularınızın güzelliğine güzellik katan havlu kenarı örnekleri ile sizde evinizdeki havluları süsleyebilirsiniz.



Havlu kenarı örneğinde dikkat etmeniz gereken bir husus havlularınızın rengi ve üzerinde var olan motifleridir. Örneğin gül desenli havlu modeliniz varsa  bu havlu modeline uygun bir havlu kenarı modeli seçmelisiniz. Seçeceğiniz havlu kenarı modeli de gül desenli havlu kenarı örneği olmalıdır.










































































































































































Bayanlar tarafından en çok tercih edilen havlu kenarı örnekleri arasında da çiçek desenli havlu kenarı örnekleri yer almaktadır.



Bayanların marifetlerine göre de havlu kenarı örnekleri çoğalmakta ve alternatif sayısı da artmaktadır. Tığ işi havlu oyası örneklerinden tutun da nakışlı havlu kenarı örneklerine; İğne oyası havlu kenarı örneklerinden kurdele nakışı havlu kenarı örneklerine bir çok değişik havlu kenarı örnekleri bir çok kadın tarafından beğenilerek havluların kenarlarındaki naçizane köşeyi sahiplenmektedir.



Evlenecek kızların sandıklarında olmazsa olmazlardan bir tanesidir havlu. Sandığa koyulan çeyiz mahiyetindeki havluların kenarının  boş olması ise tasnif edilmez. Onun için de anneler kızlarının çeyizlerini itina ile hazırlarlar. Çeyizlerde olmazda olmazlar arasında da günlük hayatta evlerimizde kullandığımız havlular ve havlu kenarı örnekleri gelir.



Nişan bohçası içerisine de havlu konulması gerekir. El emeği ve göz nuru olan bir havluya nişan ve söz bohçalarında yer vermeniz karşı tarafa verdiğiniz değeri göstermektedir. Nişan bohçası tek taraflı değil hem damat adayının hem de gelin adayının  hazırlaması gereken bir bohça olduğu içinnişan bohçasının hazırlanışına da dikkat etmek gerekir.



Birbirinden güzel havlu kenarı örneklerini sizler de deneyebilirsiniz. Birazcık el marifetiniz varsa işe koyulabilirsiniz. Sizler için seçtiğimiz en moda havlu kenarı örneklerinden feyz alabilir, özgün havlu kenarı örnekleri oluşturabilirsiniz.



En Güzel Havlu Kenarı Örnekleri 2014


Bu makale ile alakali daha detayli bilgi inceleyebileceginiz onerdigimiz bir site : kelebek oyası yapımı

No comments:

Post a Comment