2 AYVA
1 BARDAK İRİ KIRILMIŞ CEVİZ
YARIM BARDAK TOZŞEKER
1TKAŞ TARÇIN
.
AYVALARI RENDELEYELİM.
TAVAYA AZICIK SIVIYAĞ ,1 BARDAKTA SU EKLEYEREK AYVALARIMIZI HAFİFCE PİŞİRELİM.
AYVALAR HAFİF YUMUŞAYINCA İÇİNE 1 BARDAK İRİ CEVİZLERİ ŞEKERİ VE TARÇINIDA EKLEYELİM.
5 DAKİKA DAHA TAVADA TUTUP SOĞUMAYA BIRAKALIM.
HAMUR MALZEMELERİ:::::
1 BÜYÜK KASE TYAĞ
2 YUMURTA
1.5 SU BARDAĞI PUDRAŞEKERİ
ALDIĞI KADAR UN.
TÜM MALZEME YOĞURULUR.
HAMUR IKIYE AYRILIR ILK KATI BORCAMA SERILIR ARASINA AYVALI HARC EKLENIR.
ÜSTTE KALAN KISIM ARTIK SİZE KALMIŞ :))))))))))
SEÇENEK ÇOKKKKKK BEN BU SEFER ŞEKER HAMURU KOPATLARIYLA SÜSLEDİM....
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN.........
No comments:
Post a Comment